Snowsuits & coveralls

Filter products

  All prices are incl. VAT

  Snowsuits for children

  When you choose a LEGO® Wear snowsuit for your child, you are guaranteed an extraordinary durability and a sublime fit which ensures both freedom to move and great comfort.

  The many snowsuits on this page are insulating and 100 % waterproof so that your son or daughter is kept dry and warm.

  Read more about snowsuits

  Above you find the largest selection of LEGO Wear snowsuits for children in Scandinavia. Therefore, you can be certain to find a snowsuit for your child. And that very snowsuit will be produced in the best materials. On this page, there will be campaigns from time to time, so maybe you’ll get lucky and find a cheap snowsuit in the well-known high LEGO Wear quality for your boy or girl.

  Hvilken flyverdragt skal jeg vælge?

  En flyverdragt er yderst praktisk og for barnet meget behageligt når de varme sommerdage er overstået og vi kommer ind i de mørkere og koldere dage i efteråret og vinteren. Flyverdragter er så populære, fordi de kan bruges såvel ude som hjemme, og er ens barn hoppet i flyverdragten, så ved man, at barnet er perfekt klædt på til de mange udendørs aktiviteter der f.eks. finder sted i institutioner.  Når du skal vælge flyverdragten til dit barn, er det meget vigtigt, at flyverdragten er både vindtæt og vandtæt, så børnene kan holde sig varme og tørre uanset hvilke temperaturer eller hvilke vejrforhold de bliver udsat for. Dernæst er det også vigtigt, at en flyverdragt er nem at se, således at barnet ikke bliver overset i trafikken, hvis børnehaven eller skolen skal på tur eller lignenden. Derudover er det også vigtigt at du vælger en flyverdragt til dit barn, som er let for barnet at ånde i, så barnet ikke bliver overophedet og kommer til at svede for meget. Hvis flyverdragten er for varm, kommer barnet til at svede meget, når det leger, og blive derfor fugtig under flyverdragten, hvilket gør at barnet let kan blive afkølet når legen stopper. Derfor er det vigtigt at flyverdragten er åndbar. Her er du godt på vej, hvis du vælger en flyverdragt fra LEGO® Wear, da alle modeller har en god åndbarhed.

  Find den bedste flyverdragt til dit barn

  I sorteringen til venstre på siden kan du sortere i LEGO flyverdragter fra laveste pris til højeste pris, ligesom du kan sortere i størrelser, tema og om der er tilbud på flyverdragter så du kan finde en rigtig billig flyverdragt til din dreng eller pige.

  Vores sortiment af flyverdragter kan naturligvis holde dit barn varm og tør hele vinteren igennem, da de er 100% vind- og vandtætte såvel som åndbare. Ønsker du at give dit barn den bedste flyverdragt til børn på markedet, så er det en LEGO Wear flyverdragt, som du skal have fat i - og den kan du naturligvis finde lige her i vores udvalg, som du kan se ovenfor.

  keyboard_arrow_up